ما برای بهترین بودن تلاش می کنیم

سلام دوست عزیز

طرح توجیهی چیست ؟ طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی هست که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری (  تولیدی و یا خدماتی ) می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی ( طرح تجاری ) نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید هست بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد

          طرح توجیهی پرورش زنبور عسل                        طرح توجیهی پرورش زنبور عسل

توصیه : مطالعه این طرح برای کلیه علاقه مندان  وارد شدن به جمع زنبور داران و تولید کنندگان عسل ، مهندسان مشاور  در بخش کشاورزی ، صنایع غذایی ، دامداری -  دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های کشاورزی ، صنایع غذایی ، دامداری  توصیه می گردد

نکته : علاقه مندان به تولید عسل و راه اندازی کارگاه های بسته بندی عسل می توانند استاندارد های بین المللی عسل را نیز از شرکت دالین سبز دریافت نمایند  

موضوع طرح : پرورش و نگهداری از زنبور عسل

محل قابل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مکان های عسل خیز

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می‌شوند.

   عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئین‌ها بوده و می‌تواند 315 تا 335 کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.

 از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می‌باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) می‌نویسد :« ... در هنگام زیاد                   

شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می‌کند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان می‌سازد، حافظه را نیرو می‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده می‌کند، اندیشه را پاک و زبان را می‌گشاید.»

 کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می‌سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر کیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می‌تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود.

 طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها می‌شود که این عمل به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام می‌پذیرد. در مناطق گرمسیر حتی می‌توان از هر کندو یک بچه کندو گرفت.

با اجرای این طرح ، علاوه بر کسب سود مناسباقتصادی می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند

براورد هزینه ها در یک طرح نمونه

دوره برگشت سرمایه تسهیلات بانکی سرمایه کل ظرفیت
ماه 21   ت 60 میلیون تومان تعداد 1000 کندو

برای سفارش طرح توچیهی و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

مهندس رضایی   09177131162

تلفکس : 07118327629

WWW.Dalin.ir



تاريخ : ۱۳۸٧/۳/٢۸ | ۱۱:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : سعید رضایی زاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.