یا راهی پیدا می کنم و یا راهی خواهم یافت

سلام دوست عزیز

طرح توجیهی  تولید نان فانتزی

شرکت دالین سبز فارس در کنار فعالیت های مشاوره ای و ارائه طرح های توجیهی در بخش های مختلفی مرتبط با کشاورزی ، دامداری و صنعتی اقدام به ارائه طرحی در زمینه تولید نان فانتزی نیز نموده است .

 تولید نان فانتزی                        تولید نان فانتزی

بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است.

    در ایران ، نمونه های گندم در کاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می‌شده است.

   برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عمل‌آوری خمیر و پخت نان  ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می‌باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ،  از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می‌گردد.

   با توجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان می‌باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ،  توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند

فهرست مواردی که در طرح ارائه شده توسط شرکت دالین سبز فارس قابل ارائه می باشد

-          مقدمه

-          بررسی سرمایه گذاری ثابت طرح شامل زمین و محوطه سازی ، ساختمان ها ، ماشن آلات ، تاسیسات ، هزینه های قبل از بهره برداری ، هزینه خرید دام

-          بررسی هزینه های جاری طرح شامل : مواد اولیه و نهاده های تولید ، حقوق و دستمزد ، هزینه های تعمیرات ، هزینه استهلاک ، هزینه سوخت و انرژی

-          بررسی نوع تولیدات و قیمت فروش آنها

-          بررسی و برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

-          بررسی و پیش بینی درآمد ، سود خالص ، دوره برگشت سرمایه و ...   

خلاصه طرح توجیهی :

ظرفیت : 750 تن در سال  

 بازگشت سرمایه : 17 ماه

سرمایه گذاری کل طرح در سال 82 : 1442 میلیون ریال

اشتغال زایی : 17 نفر

زمین مورد نیاز : 2000 متر مربع        ماشین آلات : 255 میلیون ریال

نکته : شرکت دالین سبز فارس می تواند طرح تولید نان فانتزی را بسته به شرایط متقاضی و سال جاری تهیه و تنظیم نماید .

 

تلفن تماس : 09177131162   مهندس رضایی  شرکت دالین سبز : 07118327629

WWW.Dalin.ir         WWW.Horticulture.persianblog.ir



تاريخ : ۱۳۸٧/٩/٢٦ | ٤:٠٩ ‎ب.ظ | نویسنده : سعید رضایی زاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.