ما برای بهترین بودن تلاش می کنیم

سلام دوست عزیز

تنظیم کننده رشد گیاهان

آلفاسیتول

این محصول توسط شرکت فیوچراکو در اسپانیا که تولید کننده انواع کودهای تغذیه ای ، محرکهای رشد گیاه ، ترکیبات مقاوم کننده گیاه در برابر امراض و تنشهای محیطی و عوامل بیولوژیکی کنترل آفات و بیماری های گیاهی می باشد تولید شده و به صورت انحصاری توسط شرکت فروغ دشت در کشور ایران توزیع می گردد .

آلفاسیتول جهت افزایش مقاومت گیاهان به بیماری های قارچی و باکتریایی استفاده می شود . این محصول سبب سنتز ترکیبات فنولی و فیتوآلکسین در گیاه شده و مقاومت طبیعی آن را در برابر عوامل بیماری زا افزایش می دهد . نحوه تاثیر آلفا سیتول عمدتا بصورت پیشگیری از ابتلا به بیماری است به همین جهت توصیه می گردد که آلفاسیتول را قبل از ابتلاء گیاه به بیماری و به عنوان عامل پیش گیرنده و مقاوم کننده استفاده نمایید نحوه استفاده از آن عمدتا به صورت محلول پاشی روی برگ بوده و کاربرد خاکی آن به جز موارد خاص توصیه نمی شود .

به جهت نیل به کشاورزی پایدار جایگاه استفاده از آلفا سیتول در کشورهای پیشرفته بسیار مطلوب می باشد چنانچه با الگوی مناسبی مورد استفاده قرار گیرد می تواند جایگزین استفاده از سموم شیمیایی شده و بطور چشمگیری مصرف سموم را در اراضی کشاورزی کشورمان کاهش دهد ضمن آنکه در بهبود کمیت و کیفیت تولید محصولات کشاورزی نیز اثرات بسیار مثبتی خواهد داشت .

ترکیب و درصد مواد متشکله این کود در جدول ذیل آورده شده است .

ترکیبات

درصد وزنی

فسفر

39

پتاسیم

44

ازت آلی

1.9

مس

4.4

 

گروهی از عوامل بیماری زا که آلفا سیتول می تواند بر آنها تاثیر گذاشته و مقاومت گیاه را در مقابل آن افزایش دهد باکتریهای گروه اروینیا و قارچهای گروه فایتوفترا می باشد .

اروینیا : این باکتری عامل ایجاد بیماری در درختان میوه و محصولات زراعی می باشد . برخی از مهمترین گیاهانی که به این بیماری حساس می باشند در جدول ذیل آمده است .

محصول

علائم بیماری

عامل بیماری

نحوه مصرف

لیتر در 1000 لیتر آب

دفعات مصرف

گوجه فرنگی / فلفل / سیب زمینی

پوسیدگی نرم

 

3

هر 10 – 15 روز تکرار شود

سیب زمینی

پوسیدگی ساقه

 

3

هر 10 – 15 روز تکرار شود

خیار / کدو / هندوانه

پژمردگی

 

3

3-4 دفعه در دوره رشد

سیب / گلابی

آتشک

 

3 - 4

هر 7 – 10 روز تکرار شود

ذرت شیرین

پوسیدگی استوارتی

 

3

هر 7 – 10 روز تکرار شود

گیاهان زینتی

پوسیدگی نرم

 

2

هر 7 – 10 روز تکرار شود

 

فایتوفترا : این قارچ عمدتا باعث پوسیدگی ریشه ساقه و میوه در باغات صیفی جات می شود . بیماری پوسیدگی نرم که توسط باکتریهای اروینیا ایجاد می گردد مدخل ورودی برای قارچ های فایتوفترا می باشد .

محصول

علائم بیماری

عامل بیماری

نحوه مصرف

لیتر در 1000 لیتر آب

دفعات مصرف

گوجه فرنگی / فلفل / بادمجان

پوسیدگی میوه

 

3

هر 10 – 15 روز تکرار شود

گوجه فرنگی

پوسیدگی ریشه

 

3

هر 10 – 15 روز تکرار شود

توت فرنگی

پوسیدگی ریشه

 

3

هر 7 – 10 روز تکرار شود

مرکبات

پوسیدگی ریشه

 

3-5

هر 7 – 10 روز تکرار شود

آووکادو

پوسیدگی ریشه

 

3 – 5

3-4 دفعه در دوره رشد

سازگاری : آلفاسیتول با روغنها ، ترکیبات گوگردی و همچنین ترکیبات کاملا اسیدی یا قلیایی باشند قابلیت ترکیب ندارد به جهت ورود مس در آلفاسیتول توصیه می شود قبل از ترکیب با سموم و کودها قابلیت اختلاط آن مورد بررسی قرار گیرد .

برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه سفارش با ما تماس بگیرید

تلفکس : 07118327629

همراه : 09177131162

Dalin1384@Gmail.com

مهندس سعید رضایی زاده



تاريخ : ۱۳۸٧/۱٢/۱ | ۱:٠۱ ‎ق.ظ | نویسنده : سعید رضایی زاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.