(( باغبانی علمی وبلاگی متعلق به تمامی دوستداران طبیعت ))

سلام دوست عزیز

 پیاز بدون اشک ( عمومی )

دانشمندان اصلاح ژنتیکی در حال کار کردن بر روی یک نوع پیاز می باشند که تمام خواص و طعم پیاز را داشته باشد اما موجب سوزش چشم نشود . این دانشمندان دریافته اند که یک آنزیم خاص در پیاز وجود دارد که سبب ریزش اشک در هنگام کار کردن با پیاز می شود ، البته این پیاز در طعم و مزه پیاز هیچگونه نقشی ندارد . دانشمندان امیدوارند با برداشتن این آنزیم بتوانند راه را برای تولید پیازهای بدون اشک هموار نمایند .

                            پیاز خوراکی                تصویر پیاز

 

البته ناگفته نماند می توان با کاشت پیاز در خاک هایی که سولفور کمی دارند این مشکل را کاهش داد ولی طعم و مزه پیاز کاهش می یابد و از بازار پسندی آن می کاهد .

منبع : نشریه دانشجویی گام سبز ( این مطلب برگرفته از مقاله ای با همین نام که در نشریه گام سبز توسط سعید رضایی زاده در سال 81 منتشر گردیده است می باشد )

با آرزوی موفقیت برای شما

سعید رضایی زاده

نکته : استفاده و انتشار مطالب فوق با اجازه از باغبانی علمی مجاز می باشد

 

 



تاريخ : ۱۳۸٤/۸/٩ | ٩:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : سعید رضایی زاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.