( باغبانی علمی وبلاگی متعلق به تمامی دوستداران طبیعت ))

سلام دوست عزیز

میوه های براق را نخورید ( عمومی )

احتمالا میوه هایی را مشاهده کردید که بسیار براق می باشند ( به ویژه سیب ها ) . دلیل براق بوده پوست میوه ها موم می باشد . برای افزایش ماندگاری و عمر انبار داردی میوه ها و همچنین بازار پسندی بیشتر میوه برخی مواقع اقدام به غوطه ور کردن میوه ها در واکس می کنند ( البته واکس از جنس موم می باشد و خوردن آن مشکلی ایجاد نمی کند ) . دلیل احساس چرب بودن سیب ها هنگام شستن آنها نیز به همین واکس می باشد . اما برخی میوه ها بسیار براق هستند و زیر نور چراغ نیز درخشان تر نمایان می شوند و اگر دقت کنید میوه فروش با دستمالی در حال پاک کردن آنها می باشد . قبل از خرید این میوه ها آنها را کمی بو کنید و اگر بوی غیر عادی می دادند از خرید آنها خودداری نماید چرا که امکان دارد فروشنده برای جلب نظر مشتریان با استفاده روغن های سوخته رستوران ها و دستمال  به براق کردن سیب ها مشغول باشد که در این صورت میوه ها برای مصرف بسیار خطرناک می باشند . البته اگر میوه ها بوی خاصی نداشت و دستمال فروشنده هم خشک بود ، با خیال راحت میوه ها را بخرید و با آرامش بخورید .

سیب

سیب

 امیدوارم شما هم لذت خوردن یک میوه کاملا طبیعی و بدون استفاده از سموم و نگهدارنده های شیمیایی را چشیده باشید

با آرزوی موفقیت برای شما

سعید رضایی زاده 

نکته : استفاده و انتشار مطالب فوق فقط با اجازه از باغبانی علمی مجاز می باشد



تاريخ : ۱۳۸٤/۸/٢٠ | ۱٠:٤٩ ‎ب.ظ | نویسنده : سعید رضایی زاده | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.