طرح توجیهی تولید سرکه و علوفه ی دامی از ملاس چغندر

طرح توجیهی چیست ؟ طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی هست که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری (  تولیدی و یا خدماتی ) می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی ( طرح تجاری ) نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید هست بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد

طرح توجیهی تولید سرکه و علوفه ی دامی از ملاس چغندر

خلاصه ی طرح توجیهی :

ظرفیت : 1000 تن در سال

اشتغال زایی : 30 نفر

سرمایه گذاری ثابت : 13700 میلیون ریال

تهیه شده در سال : تیر ماه 1386

تعداد صفحات : 41 صفحه

 

فهرست مواردی که در طرح ارائه شده

ملاس چغندر قند

 

  1. معرفی سرکه و علوفه ی دامی

1.1.    مشخصات کلی سرکه و علوفه ی دامی

1.2.    شماره تعرفه گمرکی

1.3.    شرایط واردات و صادرات سرکه و علوفه ی دامی

1.4.    استاندارد های ملی و جهانی

1.5.    قیمت تولید داخلی و جهانی سرکه و علوفه ی دامی

1.6.    موارد مصرف و کاربرد سرکه و علوفه ی دامی

1.7.    بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر سرکه و علوفه ی دامی

1.8.    اهمیت استراتژیکی سرکه و علوفه ی دامی در دنیای امروز

1.9.    کشورهای عمده ی تولید کننده و مصرف کننده ی سرکه و علوفه ی دامی

  1. وضعیت عرضه و تقاضا

2.1.    بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه ی سوم تاکنون

2.2.    بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه ی در دست اجرا

2.3.    بررسی روند واردات محصول از اغاز برنامه ی سوم تا نیمه ی اول سال 1385

2.4.    بررسی روند مصرف از اغاز برنامه

2.5.    بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه ی سوم و امکان توسعه ی آن

2.6.    بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه ی چهارم

  1. بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید سرکه و علوفه ی دامی

3.1.    روش سریع

3.2.    روش هوا دمی

3.3.    نقشه ی جانمای کارخانه

3.4.    بسته بندی

  1. بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت

4.1.    محوطه سازی

4.2.    ساختمان

4.3.    ماشین آلات

4.4.    تاسیسات

4.5.    وسائط نقلیه

4.6.    تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی

4.7.    هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده

4.8.    هزینه های قبل از بهره برداری

4.9.    سرمایه در گردش

4.10.برآورد حقوق و دستمزد

4.11.برآورد آب، برق، سوخت و ارتباطات

4.12.هزینه های تعمیر، نگهداری و استهلاک

4.13.هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده ی تولید

4.14.هزینه های توزیع و فروش

4.15.جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید

4.16.نتیجه گیری

  1. میزان مواد اولیه ی مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
  2. پیشنهاد منطقه ی مناسب برای تولید سرکه و علوفه ی دامی
  3. وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال
  4. بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه ی مورد مناسب برای اجرای طرح
  5. وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه ی گمرکی و حمایت های مالی
  6. تجزیه و تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
  7. در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود

 مراجع

 

WWW.Dalin.ir    

WWW.Horticulture.persianblog.ir

 

/ 0 نظر / 38 بازدید