بررسی عوامل موثر در سرمازدگی در هلو

سلام دوست عزیز

 

از نشانه های خوشبختی هم صحبتی با خردمندان است

 

بررسی عوامل موثر در سرمازدگی در هلو

هلو و شلیل متعلق به خانواده Rosaceaseبوده و از چین منشا گرفته است.
هلو در یک زمان سیب ایرانی نامیده می شد.
هلو وشلیل همانند هسته دارهای دیگر یک مشخصه دارند،دارای درون بر چوبی هستند که بذر را می پوشانند،یک مزوکارپ گوشتی و یک پوست نازک.
تفاوت هلو وشلیل:
1.فضای بین سلولی کم در شلیل
2.پوست بدون کرک در شلیل
تقسیم بندی هلوها:
از نظر جدا شدن هسته از گوشت ( هسته جدا وهسته چسبیده)
از نظر نرمی گوشت در طول رسیدن
از نظر رنگ گوشت
از نظر میزان وغلظت اسید
هلو میوه ای غنی از ویتامین C،کارتنوییدها،ترکیبات فنولی که منبع خوبی از آنتی اکسیدانت ها است ورنگیزه در هلو از نوع آنتوسیانین است
نشانه های سرمازدگی:
شروع نشانه های سرمازدگی تعیین کننده عمر انباری وپتانسیل حمل است.
نشانه های سرمازدگی وقتی میوه در دمای 2الی 5 درجه سانتی گراد به مدت 1یا2 هفته انبار می شود بروز پیدا می کند.
سرمازدگی ازدمای انبار و مدت انبارکردن تأثیر می پذیرد.


اثرات سرمازدگی:
- خشک شدن، آردی شدن، کرکدار شدن، قهوه ای شدن گوشت، چرمی شدن.
- اگر سرمازدگی شدید باشد بافت میوه تفکیک می شود.
اساس زیستی صدمات سرمازدگی:
مطالعات زیادی روی اساس زیستی عوامل ایجاد کننده خاصیت آردی شدن انجام شده که از نتایج آن میتوان به :
- آب دار شدن وخاصیت آردی به افزایش یا کاهش سطح آنزیم پکتین متیل استراز (PME) ارتباط دارد.
- آنزیم پلی گالاکتروناز در طول رسیدن کاهش می یابد و باعث ایجاد خاصیت آردی می شود.
- تغییر در متابولیسم پکتین(چسبندگی بین سلولی که توسط پکتین ایجاد می شود در میوه های خشک کاهش می یابد)
- تجاوز دوره ی سرمادهی از مدت معین یا کوتاه بودن دوره ی رسیدن.
- زود برداشت کردن میوه ها باعث خاصیت آردی شدن می شود زیرا فعالیت آنزیمACC اکسیدازوACCسنتاز کمتر است وپکتین محلول کم است.

- اتمسفر انبار قرمز شدن وقهوه ای شدن داخلی را کاهش می دهد

- قهوه ای شدن داخلی گوشت به ترکیبات فنولی و سطح فعالیت پلی فنول اکسیداز بستگی دارد

 

.... جهت مشاوره باغ ، زراعت و گلخانه خودتان با ما تماس بگیرید  ....

/ 4 نظر / 65 بازدید
تفریحکده

سلام دوست عزیز از وبت خیلی خوشم اومد خیلی دوست دارم باهات تبادل لینک داشته باشم اگه تو هم مایل باشی وبلاگ ما را با عنوان " تفریحکده" لینک کن و خبر بده تا 24 بعد لینکت کردم . موفق باشی www.tafrihkade.persianblog.ir

مسعود

سلام از وبلاگتون دیدن کردم خیلی به دردم خورد منم یک وبلاگ در زمینه کشاورزی دارم دوست دارم با هم تبادل لینک داشته باشیم اگه خواستی میتونی منو با نام (آشنایی با کود ورمی کمپوست) لینک کنی و بهم اطلاع بدی و بگی با چه نامی لینکت کنم . با آرزوی موفقیت برای شما

افشین

سلام - برای کاشت سبزی خوردن باید از چه کودی استفتده کرد من هر چه میکارم ضعیف هستند و دیر رشد میکنند یا بعد از چند هفته ای جوانه ها خشک میشود با اینکه هر روز آنها را اب میدهم ... ممنون از وبلاگ خوبتان

masuod

سلام مطلبت جالب وخواندنی بود ولادت اختر تابناک امامت و ولایت . امام هشتم عل بن موسی الرضا علیه السلام را خدمت شما دوست عزیز وبلاگ نویسم تبریک عرض می کنم با چند مطلب جدید منتظرتان هستم